Systerbolag till Sveriges största interimsleverantör

Vi har hjälpt företag att anlita erfarna konsulter sedan 2012. Idag är Interim Search Sveriges största interimsleverantör.

systerbolag till

Vi har hjälpt företag att anlita erfarna konsulter sedan 2012. Idag är Interim Search Sveriges största interimsleverantör.

&Company startades av grundarna till Interim Search -på initiativ av våra kunder. Kunder som efterfrågade tjänster utanför kärnverksamheten att anlita chefer och specialister på tillfälliga kontrakt. Till konsultköpare erbjuder vi en helhetslösning där vi tar över allt ansvar för administrationen av konsulter. Detta oavsett vilka typer av konsulter, omfattning, om de har egna företag, är visstidsanställda eller är inhyrda via olika bemanningsföretag.

Vi erbjuder även tjänster till dig som konsult. Som egenanställd hos oss betalar vi dina arbetsgivaravgifter, skatter och betalar ut din lön. Du slipper med andra ord bokföring och administration. Vi erbjuder även garantilön så du slipper den ojämna intjäning som konsultrollen ofta innebär.

Som besökare på &Company är du trygg med att dina personuppgifter hanteras enligt GDPR. Ta del av vår Personuppgifts- och sekretessinformation här.

  • Stor aktör inom konsultbranschen
  • Kontakt med erfarna medarbetare
  • Högsta möjliga kreditvärdighet
  • Hög tillgänglighet när du har frågor
  • Modernt systemstöd för effektivitet
  • Själva intervjuat 10.000 konsulter
  • Omfattande ansvarsförsäkring

Personlig service -en självklarhet!

”Efter tio år i konsultbranschen vet jag hur viktigt det är att ha ett bollplank som förstår de utmaningar och funderingar som följer med konsultrollen, vi vill gärna vara det stödet”

Mia Klingvall, Affärsområdeschef

Maila mig

Jag vill ha mer info

Kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden, oftast återkommer vi inom några få timmar.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.