Effektivisera er konsulthantering

Att anlita konsulter är en bra och effektiv lösning för att snabbt få in rätt personalresurser för avlastning.

Effektivisera er konsulthantering

Att anlita konsulter är en bra och effektiv lösning för att snabbt få in rätt personalresurser för avlastning.

Ironiskt nog innebär anlitandet av konsulter en hel del administration som kan belasta en redan ansträngd organisation, snarare än att avlasta den. Olika konsulter kan ha avtalat olika villkor, betalningstider och betalningsdatum. Med olika interna beställare och chefer kan det över tid ha använts helt olika kontrakt, i vissa fall kanske överenskommelser avtalats med en handskakning.

En ogenomtänkt konsulthantering kostar inte bara pengar och belastar ekonomiavdelningen utan utgör även en affärsrisk. Har alla era konsulter giltiga ansvarsförsäkringar? F-skattebevis? Har ni personer som är tillsvidareanställda i er organisation utan att ni vet om detta? Genom &Company förbättras hur ni arbetar med konsulter och gör det enklare för alla parter.

Avanade, ett av företagen som använder &Company

”Vi på Avanade har valt &Company som partner när vi anlitar konsulter själva. Inte bara för att de erbjuder en smidig lösning för fakturering och administration, utan framförallt för sin höga servicenivå till både oss och de konsulter de ombesörjer.”

– Johan Ekblom, Capability Lead at Avanade Sweden.

Avanade hjälper globala storbolag med digital transformation, cloud och innovation. Vi uppnår detta genom ett starkt samarbete mellan duktiga och kompetenta människor i kombination med Microsofts ekosystem. För ett lyckat resultat tror vi det är viktigt att våra partners har samma höga ambition som vi avseende kundfokus, drivkraft och kvalitet.

&Company är ett systerbolag till Interim Search AB. Interim Search har sedan starten 2012 valt att fokusera på att tillsätta chefer och specialister på tidsbegränsade uppdrag. Ett fokus som tillåter oss att leverera med både hastighet och precision. Vårt nätverk består av över 9000 associerade interimskonsulter, personer som på förhand personligen intervjuats och som vi har en kontinuerlig dialog med.

Interim Search tillsätter alla typer av tillfälliga chefspositioner, samt affärskritiska specialister. Det vanligaste vi hjälper till med är att fylla kvalificerade roller inom ekonomi, HR, logistik och produktion. Vi har även kunder med mycket specifika behov, exempelvis företag i behov av en interim Gruvchef, vilket vi gärna hjälper till med. Kontakta oss för en konfidentiell diskussion!

Totalkostnad: 4,9 %

Tack vare våra företagslösningar slipper ni ökad administration, risk och arbetsgivaransvar till en låg kostnad. Ni betalar endast 4,9 % på konsultfakturorna och allt ingår.

Bli företagskund idag
  • Vi tar över arbetsgivaransvaret
  • En samlingsfaktura per månad
  • Slipp all konsultadministration
  • Ett avtal för samtliga konsulter
  • Smidig digital signering
  • Ingen uppsägningstid

Vanliga frågor

Bli företagskund

Vi återkommer inom 24 timmar under helgfria vardagar.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.